SICO  +32(0)3/647.17.61

Sico blog tijdlijn

Hier vindt u ouder nieuws Ι blogartikels van Sico De laatste berichten vindt u op de homepagina.

Juni 2015

Ambiente Europe Christmas 2015

Voor u ligt de nieuwe Ambiente catalogus „Herfst/Kerst en Everyday 2015“. Deze catalogus bevat meer dan 155 nieuwe servetten, plus een nog grotere selectie tafelaccessoires zoals kaarsen en fine bone china porselein.


Mei 2015

Eisch promoties 2015-06

Profiteer van de nieuwe promoties van Eisch Glaskultur. Tot 35% prijsvoordeel op decanteerkaraffen. Promoties op geschenksets, kruiken, schalen, vasen, ... Verscheidene sets van twee glazen, wijnglazen, aperitiefglazen, whiskyglazen in geschenkverpakking met POS materiaal. Toffe cadeautjes voor de zomer.

April 2015

Oliver Weber 2015

De hoofdcatalogus van Oliver Weber voor 2015 telt 215 pagina's. Deze catalogus laat al de juwelencollecties en accessoires zien. In alle juwelen vindt u Swarovski kristallen terug. Oliver Weber past zijn artikelcodes aan van 4 naar 5 cijfers. Daarom vindt u op de prijslijst een kolom met de nieuwe en de oude artikelcode. Op de prijslijsten pagina staat ook de recentste display catalogus om al de juwelen mooi te kunnen presenteren in uw winkel.

Oliver Weber

Mascagni Christmas 2015

Mascagni kerst en kaarsen collectie te bestellen tot 1 juni. Deze kerstcollectie tovert uw huis om in de kerstsfeer. Kerstmannen, sterren, kransen voor in de boom of rondom. Kaarsen brengen sfeer op de feesttafels en in de woning. Mascagni biedt kaarsen aan in zeer typische vormen. Kaarsenhouders en kandelaars, en diverse theelichthouders ook om op te hangen. Zachte kerstsfeerverlichting en geurkaarsen.

Mascagni

Eurographics Kitchen Glass

Kitchen Glass is nieuw bij Eurographics. Kitchen Glass zijn glasplaten die u achter uw kookvuren, uw kookplatform kan plaatsen of bevestigen aan uw kookwand. Met frisse motieven geeft u uw keuken dat extra kookgevoel. De glasplaten zijn gemakkelijk afwasbaar en gemaakt uit veiligheidsglas. In vele maten verkrijgbaar, een voorsmaakje kan u bekijken in deze introductie pdf.

Eurographics

Plumeria Masterpiece

Nieuw merk bij Sico. Plumeria - The museum collection uit Wenen. De Masterpiece collection is een hommage aan de belangrijkste oude schilders. Alle producten van Plumeria worden geproduceerd met een hoge graad van afwerking. De collectie bestaat uit boodschappentassen in verschillende formaten, shoudertassen, cosmetica tassen, portemonnees, tassen voor laptops, Ipad's en tablets, sjaals, brillendozen en brillenzakjes en hun onderhoudsdoekjes. Allen met afbeeldingen van de grote meesters.

Plumeria
Maart 2015

Eisch

Nieuwigheden van Eisch Glass. Eisch producten zijn gemaakt uit hoogwaardig kristal. Vele artikels zijn handgemaakt. Moderne en klassieke design. Vele sets beschikbaar. Bepaalde sets nu ook verpakt in mooie stijlvolle geschenkverpakking / geschenkdozen. Ideaal als cadeau. Eisch combineert design met kwaliteit en functionaliteit. Blader door de 33 pagina's nieuwigheden catalogus voor inspiratie.

Eisch

Sico website

Sico herbouwt volledig zijn website. De website wordt mobielvriendelijk zodat deze ook op smartphones en tablets goed overkomt. De oude pagina's worden een voor een door nieuwe vervangen. Bepaalde links vanuit de oude pagina's zullen daarom niet werken waarvoor onze excuses. Wilt u ook zo'n mobielvriendelijke website? Dan krijgt u als klant van Sico 20% korting op de prijslijst van Website Designer.

ambiente europe

Ambiente zomer nieuwigheden

Nieuwe zomer designs in de papieren servetten 33 x 33 cm en de cocktail servetten van 25 x 25 cm. Alle servetten zijn gedrukt op kwaliteistpapier. Ook nieuwe mugs /bekers en kaarsen.

Ambiente

Goebel lente nieuwigheden

De lente is begonnen bij Goebel. Goebel brengt 5 nieuwe catalogussen uit met frisse ideeëen. Elke catalogus behandelt een product-thema. Koffie, thee en kunst. Licht en lampencollectie. Rosina Wachtmeister voor binnen en outdoor. Juwelencollectie en klokkenassortiment. Alle catalogussen zijn te bekijken via de Goebel pagina.

Goebel

L'Oca Nera Kerstcollectie

De kerstcatalogus van L'Oca Nera is uit. De kerstcollectie is aangepast aan de nieuwe trends en actuele kleuren. Het zijn elegante interieur-artikels met warme, natuurlijke kleuren. Sommige decoratie kunnen het hele jaar in het interieur blijven staan. Aan gunstige prijzen vormen de artikels een ideaal kerstgeschenk.

L'Oca Nera